Motonet Korjaamo Joensuu

Motonet Korjaamo Joensuu palvelut

Auton huolto

Tiedäthän, että voit teettää uudenkin autosi määräaikaishuollot meillä autovalmistajan takuun katkeamatta! Käytössämme on asianmukaiset laitteet ja huolto tehdään aina autovalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin autosi takuu säilyy katkeamatta.

Käytössämme on myös suurimpien autovalmistajien sähköiset huoltokirjat (mm. Mercedes-Benz, BMW, Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mazda).

Teemme öljyvaihto-, määräaikais- ja vuosihuollot auton merkkiä ja ikää katsomatta kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin.

Meiltä myös kaikki jakohihnan vaihdot merkistä ja mallista riippumatta. Jakohihnan vaihto on auton moottorin toiminnan kannalta kriittinen. Huoltovälin ylittäminen voi aiheuttaa moottorivaurion. Olemme hankkineet laajan valikoiman jakohihnan vaihtoon tarvittavia erikoistyökaluja ja meiltä saat autollesi yksilöidyn hinta-arvion jakohihnan vaihtotyölle.

Yrityksille tarjoamme juuri heidän tarpeisiin sopivaa räätälöityä huoltopalvelua.
Voit helposti tiedustella autosi tulevan huollon hintaa soittamalla numeroon
050 553 0441

Sähköinen huoltokirja

Käytössämme on myös suurimpien autovalmistajien sähköiset huoltokirjat (mm. Mercedes-Benz, BMW, Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mazda).

Näin saamme kaikki autoonne tehtävät huollot asiantuntevasti kirjattua myös sähköiseen huoltokirjaan sekä annamme tulosteen mukaanne tehdystä huollosta.

Auton korjaus

Olemme nykyaikaisin laittein varusteltu monimerkkikorjaamo. Meiltä saat henkilö- ja pakettiauton korjaustyöt.

- Jarrutyöt
- Alustatyöt
- Kytkin ja voimansiirto
- Moottorinkorjaus
- Sähköjärjestelmät

- Lämmityslaite / ilmastointi
- Pakoputkisto
- Aurauskulmien säädöt

Kauttamme saat myös tarvittaessa Innovoicen tarjoaman lasku tai osamaksu mahdollisuuden korjaus- ja huoltokustannuksiin.

Katsastuspalvelu

Helppo ja kokonaisvaltainen katsastuspalvelu kauttamme!

Katsastushuollossa teemme aina kattavan tarkastuksen autoosi. Mikäli jotain korjattavaa löytyy, annamme kustannusarvion kyseisestä korjauksesta etukäteen.
Hoidamme myös auton käyttämisen katsastuksessa puolestanne.

Ilmastointi

Vaikka kaikkien autojen huolto-ohjelmassa ei ilmastointihuoltoa mainitakaan, olisi se suositeltavaa tehdä n. 2 vuoden välein. Ilmastointijärjestelmässä kiertää kaasua, jonka ominaisuuksiin kuuluu myös vähentyminen. Tämä taas aiheuttaa sen, että ilmastointilaitteen kylmäntuottoteho laskee ja järjestelmä joutuu tekemään enemmän työtä ja se taas voi vaikuttaa negatiivisesti myös polttoainekulutukseen sekä osien kuormittumiseen.

Ilmastointihuolto kannattaakin siis ottaa rutiiniksi, jotta säästyt kalliilta korjauskustannuksilta ja viilennys toimii kuuminakin kesäpäivinä.

Ilmastointihuoltoihimme kuuluu myös väriaineen ja öljyn lisäys. Mikäli autonne ilmastointilaitteen teho alkaa jostain syystä jossain vaiheessa hiipua, on mahdollisen vuodon löytyminen väriaineen ansiosta helpompaa. Öljyn lisäys lisää järjestelmän osien käyttöikää ja ehkäisee ilmastoinnin osien ennenaikaista hajoamista.

Myös sisäilmasuodattimen vaihto on suositeltavaa ilmastointilaitteen huollon yhteydessä, etenkin jos suodatinta ei ole hetkeen uusittu. Allergikot hyötyvät tästä erityisesti ja voitkin valita autoosi myös aktiivihiilisuodattimen, joka suodattaa vieläkin paremmin allergeenejä aiheuttavia hiukkasia, siitepölyä sekä katupölyä ja saattaa helpottaa siten matkantekoa.

Renkaat

Meillä on käytössämme rengaskone sekä tasapainotuslaite. Meiltä voit myös ostaa tarvittaessa uudet renkaat autoosi. Teemme myös renkaanvaihtotyöt asiakkaan itse muualta hankkimiinsa renkaisiin ja vanteisiin.

Vikadiagnoosi

Moottorinohjaus, käyntihäiriöt bensa- ja dieselmoottorit, ABS, Airbag ym. korjaukset.

Boschin nykyaikaiset testilaitteet sekä merkkikohtaiset testilaitteet mahdollistavat tarkan diagnoosin tekemisen.

Jos autoosi syttyy vikavalo, voit tuoda autosi meille aikaa varamaatta ja luemme vikakoodit odottaessa.